AAEON Romania

AAEON

a fost infiintata in anul 1992 si s-a concentrat pe dezvoltarea si producerea de calculatoare industriale monoplaca. In 1994, AAEON a creat Departamentul de Cercetare si Proiectare, totodata convertind liniile de productie pentru fabricarea de placi compacte, placi CPU „half-size” si placi CPU „full-size”. In acelasi an AAEON a obtinut ISO-9001 si a propus sa devina un producator de OEM/ODM-uri de top.

Anul 1999 a fost un an foarte important pentru AAEON, linii de viteza mare au inlocuit vechile masini SMT, crescand astfel productivitatea. In 2000 AAEON  a achizitionat firma Astech Inc., un producator de statii de lucru. Odata cu aceasta fuziune AAEON si-a extins gama de produse la statii de lucru industriale, Panel PC-uri, Monitoare si PC-uri LCD. In acelasi an, AAEON a primit premiul „The Inovation Research Award”, ceea ce indica faptul ca AAEON este o companie puternica cu capacitate R&D solida.

In anul 2011, AAEON a devenit membru a grupului ASUS, avand astfel acces la tehnologii avansate ASUS si resursele globale ale grupului.

 

Incepand cu anul 1998, IMPERIAL ELECTRIC SA este distribuitor si integrator al produselor AAEON Taiwan in Romania.

 

Liniile de produse:

  • calculatoare embedded fara ventilator – Eficienta mare, dimensiuni reduse, stabilitate in rularea operatiilor si multifunctionalitate sunt caracteristicile seriilor de sisteme BOXER
  • PC-uri panou, statii de lucru industriale din seria OMNI
  • monitoare industriale
  • placi pentru calculatoare industriale.