Cursuri SCADA si LabVIEW

  • Ca parte a domeniului nostru de activitate: solutii complete de automatizari industriale, organizam cursuri practice pentru programele software pe care le distribuim.
  • Astfel de cursuri se pot organiza la sediul nostru (unde avem un showroom pentru aproximativ 15 persoane) sau la sediul beneficiarului.
  • Exista o tematica predefinita a cursurilor, dar in functie de necesitatile si de gradul de experienta al cursantilor, atat structura, cat si durata cursurilor pot fi adaptate.
  • Pentru detalii privind structura si datele de organizare va rugam sa ne contactati la office@imperialelectric.ro.
General Electric Digital Romania

Curs SCADA

Proficy iFIX – o solutie SCADA robusta, cu un set bogat de optiuni de conectare a echipamentelor, o arhitectura deschisa si un model de retea distribuita si scalabila.

Proficy Historian – o baza de date industriala, performanta, care include informatii la nivel de fabrica si care colecteaza, arhiveaza si distribuie volume mari de date in timp real, cu o mare viteza de transmisie.

Proficy Workflow – solutie de gestiune electronica a fluxurilor de lucru, ce duce la reducerea variatiei performantelor, costului si calitatilor, pentru o mai buna coerenta a proceselor de munca.

National Instruments Romania

Curs LabVIEW


LabVIEW - un mediu de programare grafic folosit pentru a dezvolta sisteme sofisticate de masurare, testare si control, folosind iconite grafice intuitive si linii de legatura ce seamana cu un flowchart. Ofera o integrare a mii de aparate hardware si sute de librarii pentru analize avansate si vizualizare a datelor.