Switch-uri industriale

Un switch industrial, cu management sau fara management este echipamentul de care aveti nevoie pentru a realiza o retea moderna prin intermediul careia sa aveti la dispozitie datele din productie. Porturile de fibra optica dau o si mai mare flexibilitate solutiei aleasa.

Switch-urile cu porturi PoE si porturi Gigabit sunt o solutie foarte utila pentru alimentarea camerelor video din sistemele de supraveghere sau a Acces Point-urilor din retelele wireless.

Certificarile IEC-61850-3 pentru substatii electrice,  EN 50155 pentru transporturi feroviare si ATEX pentru medii cu pericol de explozie sunt foarte importante pentru a folosi switch-uri in aplicatiile de Ethernet industrial din aceste industrii.

Switch-urile cu management pot fi monitorizate in SCADA, prin intermediul protocolului Modbus TCP, switch-ul oferind informatii detaliate despre fiecare port. De asemenea, beneficiaza de cea mai rapida tehnologie inel (ORing), cu timp de recuperare <10ms, intr-o retea cu peste 250 unitati conectate.